Een geslaagd kinderfeestje

begint bij de lekkerste TikTok snacks

Een geslaagd kinderfeest, maar waar begint je?

Het is alweer bijna zover. De verjaardag van de kinderen komt eraan. De kinderen staan al te popelen om cadeaus en het partijtje. Veel kinderen over de vloer en hopelijk wat helpende handen om alle kinderen te voorzien. Maar hoe maak je nou van een leuk partijtje een geslaagd kinderfeestje? Lees hieronder verder.

Maar waar begin je en hoe overtref je het kinderfeest van vorig jaar en maak je er wederom een geslaagd kinderfeest van? Lees verder over de nieuwste, leukste en vooral lekkerste trends.

Kinderfeestje

Welke snack trends zijn er momenteel?

Op het TikTok platform bevinden zich veel jongeren. Op dit platform vind je veel taste test videos terug. In de taste test video’s proberen contentmakers verschillende soorten snoep uit. Zo ook verschillende soorten Amerikaanse en Japanse snacks. Veel kinderen staan dan ook te popelen om deze snacks een keer te proberen. Maar welke kies je en welke snacks zijn leuk om te taste testen op een verjaardagspartijtje? Hieronder hebben we een selectie gemaakt van populaire producten.

Lollies

Wie kan het beste tegen deze zure explosie?

In ons assortiment vind je veel verschillende zure snoepjes. Super leuk om met de kinderen deze eens te gaan testen. Voeg een leuk twist toe aan deze taste test. Wie kan deze zure snoepjes allemaal opeten zonder een zuur gezicht te trekken? Bekijk hieronder onze zure snoepcollectie.

zure citroenen

Test de pittigheid tolerantie! 

De Takis, een hit in Nederland en iedereen wil deze testen! Hoe leuk als je de kinderen kan verrassen met deze pittige snack. Kunnen ze het aan of zal deze snack toch te pittig zijn? Probeer een afwisseling van smaken voor een geslaagd kinderfeest.

Hete pepers

Alles wat je nodig hebt om het feestje te laten slagen:

Takis

Warheads Sour Candy

Toxic Waste

Jolly Rancher lollies

Laffy Taffy minis

M&M Bite size Cookies

Mentos Cinnamon

Hello Panda koekjes

YanYan dippers

Fluffy Stuff (de lekkerste suikerspin)

Ballonnen

Slingers

Tafelkleed

Bekers

Bordjes/kommetjes

Servetten

Heel veel snoepplezier!

has been added to your cart.
Bestellen