Over UpSweets

Ieder kind droomt van een eigen snoepwinkel. Zo waren wij niet anders dan andere kinderen. En dan is ineens je kinderdroom een online realiteit geworden!

Maar wat nu? Wat onderscheidt ons van anderen?

Toen je jong was en in de snoepwinkel liep, ging er een wereld voor je open. Er is ook een wereld aan snoep te ontdekken. Sterker nog, over de hele wereld zijn lokale traktaties te ontdekken. Wij brengen die lokale traktaties dichter bij jou thuis. Zodat jij kunt genieten van een smaakvolle wereld aan snoep, chocolade, koek en nog veel meer!

Dit houdt ook in dat ons assortiment blijft groeien. Continu zijn wij op zoek naar lokale traktaties voor jou. Ontbreekt er iets in ons assortiment die je graag in ons assortiment zou willen zien? Stuur ons een bericht via het contactformulier wij horen graag welke smaak jij wil proeven.

Begin 2023 zijn wij gestart met onze webshop en ons assortiment heeft al meer dan 80 producten uit Amerika en Azië. Voor het eind van 2023 willen we meer dan 100 producten in onze shop kunnen aanbieden door onder andere ons assortiment uit te breiden met producten uit een nieuwe regio.

Via ons TikTok en Instagram kanaal houden we je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van onze shop. Volg ons en blijf op de hoogte!

Hier staan wij voor

Voedselveiligheid

Hoewel wij voornamelijk met voorverpakte artikelen werken, is voedselveiligheid nog steeds van belang. Van het opslaan tot het verzenden nemen wij alle van toepassing zijnde regels omtrent voedselveiligheid in acht. Dit is voor ons een onmisbare stap om de kwaliteit en veiligheid van het voedsel te waarborgen.

Service met een glimlach

We doen ons best om met ieder pakket een glimlach op je gezicht te toveren. Is het ons gelukt om een glimlach te bezorgen? Laat het ons weten, we stellen het zeer op prijs. Als we er niet in geslaagd zijn om je blij te maken, horen we graag van je hoe we onze service kunnen verbeteren

Wist je dat we onze FAQ (veelgestelde vragen) regelmatig updaten? Zo vind je eenvoudig een antwoord op jouw vraag. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Snoep is voedsel en voedsel wordt niet verspild

Al het eten heeft een houdbaarheidsdatum, zo ook snoep. We hebben een zero-waste beleid als het gaat om het verspillen van voedsel. Als de houdbaarheidsdatum nadert zullen we eerst het snoep met korting proberen te verkopen. Blijft er voorraad over? Dan doneren we dit aan de Voedselbank. Zo krijgt de overgebleven voorraad toch een goede bestemming.